dimecres, 17 de febrer del 2010

Jornada de Portes Obertes 2010 a la Universitat de Girona

Novament la Universitat de Girona organitza la Jornada de Portes Obertes que permetrà als alumnes de secundària i les seves famílies conèixer de primera mà els campus, els centres, les instal·lacions esportives i l’oferta formativa de la universitat, així com també participar en un ampli ventall d’activitats culturals.

La Jornada es celebrarà entre els dies 19 de febrer i 17 d’abril del 2010. Durant el primer dia les activitats aniran adreçades als estudiants de secundària, mentre que les activitats del segon seran obertes a tothom.

El Programa preveu la realització de diferents activitats a les facultats i escoles dels Campus Barri Vell, Centre, Montilivi, l’Escola de Realització Audiovisual i Multimedia i l’Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí.

Les activitats que es desenvoluparan durant la jornada seran les sessions informatives, visites guiades i activitats per estudis, conferències, i també la Fira “Ho tens a la UdG”, amb l'oferta d'activitats complementàries dels diferents serveis i associacions de la UdG.

L’objectiu d’aquesta jornada és el d’aproximar la UdG als alumnes de secundària, universitaris potencials, i convertir-la en un espai prou atractiu perquè s'acabi convertint en el centre universitari escollit per estudiar la seva carrera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada